Top 3 løbebånd under $1000

Eneste F63

Den eneste F63 er et utroligt løbebånd til en utrolig lav pris! Den eneste F63 kan findes i mange kommercielle lyssætninger herunder Hilton hoteller verden over. Værdien af dette løbebånd er fundet i den løbende pligt 2,5 HP DC-motor, der vil tage dette løbebånd til en 15% hældning og en hastighed på op til 10 MPH.

Den eneste F63 er et produkt af Ånden. Ånd er en respekteret pioner i branchen, med over 25 års erfaring i fitness branchen.

F63 tilbyder mange funktioner, som du normalt ikke ville finde på et løbebånd i $1000 prisklasse. Dette løbebånd er bruger kammeratlig konsol med konstant aflæsninger af tid, kalorie tæller, hældning, hastighed, afstand, puls og tempo.

Dette løbebånd er også fremragende til nogen behov at spare nogle rum i deres hjem eller på kontoret. Sålen har en patenteret alle gear rack og pinion system, der låses fast for virkelig sikker opbevaring af dæk. Ud over den fantastiske storage kapacitet tilbyder F63 en fantastisk “let hjælpe folde Deck Design” der åbnes uden indsats efter oplåsning dækket.

Rammen er skudsikker, og denne utrolige løbebånd byder på høj drejningsmoment motorer med svinghjul, hvilket betyder at svinghjul Lad maskinen køre meget køligere eller mindre amp tegner, og igen motoren vil have en meget længere levetid. Med 2 lags bælter og 2,75 tommer ruller vil dette betyde at du vil have en rolig træning, og du vil have mange års god service fra F63 med stort set ingen problemer.

Hilton og Omni hoteller sælges på sålen. F63 er fantastisk til prisen, og konstruktionen kan nemt sammenlignes med mange $5000 maskiner. Hvis du har et Budget på $1000, don’t pass af dette langvarige, godt lavet løbebånd.

Glat 5,25 løbebånd

Den glatte 5,25 udbydes af Smoothfitness, der har været en favorit i “Løbere verden” for tilbyder uovertruffen stabilitet. Dette løbebånd tilbyder en stærk 2,5 HP kontinuerlig motor med hastigheder lige fra 0,5 til 10 MPH. 5,25 har en 20′ bælte. Bælter af denne størrelse normalt kun tilbydes af dyrere løbebånd. Løbere er faldet i kærlighed med den stabile fornemmelsen af dette løbebånd grundet uni-svejsningen design. 5,25 tilbyder også 7 programmer at vælge imellem for en varieret træning, og en nem at bruge hånd greb puls skærm.

Ved hjælp af Swing Arm betyder teknologi, at det hele kører dæk og ramme er suspenderet på to omdrejningspunkterne. Dette vil hjælpe mindske skadelige indvirkning på dine ankler, knæ, hofter og ryg og sikre, at du har en træning, som vil svare til nogen kommercielle maskine.

Denne maskine tilbyder også pladsbesparende funktion af bløde drop folde, der gør opbevaring en snap.

Denne Top bedømt løbebåndet vil forbløffe dig, med en stabil ride og valgmuligheder, som du finde kun på de dyreste løbebånd. Den garanti, der er inkluderet i prisen for den glatte 5,25 funktioner 3 år på dele og 1 år på i hjemmet service.

Dette løbebånd er ekstraordinære, med en pris til at matche. Den glatte 5,25 er fremragende for ivrig løbere og nybegyndere ens. Dette løbebånd fortjener et kig fra nogen behov at erhverve et solidt stykke udstyr til en utrolig pris.

Epic 425 MX løbebånd

Epic 425 MX er et perfekt valg for den enkelte ønsker at tabe sig, komme i form og ikke bruge en formue. Denne tunge 3.0 CHP kommercielle-grade motor har en fantastisk vægtgrænse 350lbs, og hastigheder fra 0 til 12 km/h. 425 MX har 10 personlig træning for en varieret regime, 0 til 12% hældning og en 10 x 20 træning matrix, der viser din træning grafisk.

Epic 425 MX tilbyder en Comfort skridtlængde indvirkning at reducere bælte, der løber den fulde længde af den omvandrende bælte. Comfort skridtlængde hjælper med at beskytte leddene fra unødig stress mens du kører eller går. Ud over alle de nævnte funktioner tilbyder 425 også pladsbesparende mulighed for at folde, og let slip chok, der langsomt sænker dækket, når brugeren er klar til en anden træning. Epic tilbyder også en 12 års garanti på motor og 1 år på dele og arbejdskraft.

Denne tunge løbebånd er et perfekt match for alle, der har nogle vægt til at tabe, og tilbyder stabilitet for næsten alle interesserede i at forbedre deres sundhed. Denne holdbare løbebånd vil imponere enhver, der nogensinde har overvejet at købe en handelsklasse maskine på grund af vægt begrænsninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation