Aikido våben er alle om teknikker

Aikido er en form for kampsport, der ofte betragtes som moderne japanske budo. Denne kampkunst lægges på den åndelige og filosofiske udvikling et er self. Ordet betyder “Aikido” egentlig “måden i harmoni med ånden.” Det er studiet af de fysiske love, og hvordan de harmonere med krop og sind.

Aikido omfattende. Du vil blive undervist at anvende både bevæbnede og ubevæbnede bekæmpe og self defense. Ubevæbnet angreb har du til din rådighed en række kaster, strejker, joint-lock teknikker, vitale punkter og selv de såkaldte mysterium angreb hvori du angriber en modstander uden at lægge en hånd på ham eller hende. I mellemtiden, væbnede angreb indebærer brug af enhver form for våben tænkelige. Fra sværd til knive, fra sticks til spears, kan næsten alt udnyttes i Aikido som et våben.

Men generelt de fleste Aikido klasser er gennemført med eksklusiv uddannelse med brug af jo eller personale, tanto eller kniv og bokken eller sværd. Disse tre tjene som de vigtigste våben i Aikido. Selv om Aikido synes at bruge flere ubevæbnede former og teknikker til kampsport, er der et par grunde Hvorfor våben studeres i Aikido klasser og kurser. Aikido er et stærkt våben martial arts foundation og enhver træning med våben vil kun styrke de grundlæggende teknikker af martial kunst.

Aikido grundlægger Morihei Ueshiba, kendt for hans studerende og Aikido praktikere som?-sensei, hvilket betyder stor lærer, var særlig dygtig med personalet. Han var i stand til at integrere våben teknikker med grundlæggende Aikido bevægelser. Men blandt mange våben derude sværdet har mest indflydelse på udviklingsfaser af Aikido teknikker.

Gennem våbentræning, vil en Aikido praktiserende læge være i stand til at måle afstanden mellem angreb. Også kaldet ma-ai, er den korrekte afstand meget vigtigt i timing et angreb og forsvar af en. Og taler om forsvar, våbentræning er også nødvendigt, da avanceret Aikido teknikker indebærer at forsvare mod mennesker bærer alle former for våben.

For at øve Flyt hver avanceret sikkert, Aikido praktikere skulle være fortrolig med hver våben kapaciteter. Derfor, med Aikido våbentræning, en vil være i stand til at udvikle sine evner, intuitiveness og reflekser i både angribe og forsvare bevægelser.

Blandt de våben, der anvendes i Aikido omfatter våbentræning katana, enkelt kantet, lidt buede sværd kendte i verden som samurai sværd. I Aikido våbentræning, vil du også blive undervist at håndtere, hold, kæmpe og forsvare ved hjælp af den tanto, som i virkeligheden er en kniv eller en kort klinge. Tanto var også meget populært blandt mænd og kvinder, der levede af samurai kode i løbet af deres tid.

En anden bladet våben i Aikido våbentræning er ninja-til. Ninja-sværd anvendes af de mystiske ninjaer. Samuraier tilbage så også har wakizashi sværd til deres rådighed. Wakizashi er normalt to fod lang og er parret med katana. J? i mellemtiden er en fire-fod længe træ personale bruges ikke kun Aikido, men andre martial kunstnere. Når Aikido teknikker er sammenvokset med jo, kaldes princippet aiki-j? som indebærer en integration af Aikido teknikker i Aikido, som bruges j? for at illustrere aikidos principper med et våben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation